Garagebedrijf

 

Autobedrijf Dorenbos is een middelgroot merk onafhankelijk autobedrijf dat zich richt op de verkoop van voornamelijk gebruikte auto’s en reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s.

foto 6

Verkoop
Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte betrouwbare auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben gemiddeld zo’n 50 jonge occasions op voorraad van allerlei merken. Deze worden bij verkoop full-service afgeleverd (afleveringsbeurt, dat houdt in dat de beurt waar de auto aan toe is wordt uitgevoerd, indien nodig een APK en 6 maanden Bovag garantie). Vertrouwd dus en met de extra bijkomende service van Autobedrijf Dorenbos. Uiteraard wordt de kilometer stand gegarandeerd door de NAP (nationale autopas). Staat de auto van uw keuze er niet bij dan kunnen we met een zoekopdracht aan de slag en komen we er samen altijd uit.

Werkplaats
Autobedrijf Dorenbos is een full-service bedrijf waar u voor het complete onderhoud en de reparatie van uw auto terecht kunt. In onze werkplaats werkt een zeer toegewijd en vakkundig, goed geschoold team van technici.

De werkplaats is ingericht volgens de modernste eisen en uitgerust met geavanceerde diagnose apparatuur. Wij zijn aangesloten bij het grootste merkonafhankelijk garageconcept Bosch Car Service. Een belangrijk onderdeel hiervan is de scholing van het personeel waar wij veel waarde aan hechten.
Bij ons staat de klant centraal.

Lease onderhoud
Ook kunnen wij als Bosch Car Service bedrijf het onderhoud van uw lease auto verzorgen.

Schade
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Dan is het goed om te weten dat u bij Autoschade Dorenbos verzekerd bent van deskundige afhandeling, inclusief alle contacten met tussenpersonen en verzekering maatschappijen. Een vervangende auto is geen probleem.

Openingstijden

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag 07.30 – 17.00 uur

Showroom

Maandag t/m vrijdag 08.00 – 18.00 uur

Zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Contact

Email werkplaats: garage@dorenbosbv.nl

Bekijk hier onze occasions

Copyright © 2021 | Content door: Garage Dorenbos BV | Webontwikkeling:  Convident