Dorenbos BV’s

 

In het mooie plaatsje Norg wordt het autobedrijf en het tankstation gerund door Dorenbos B.V. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven wij naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. In onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Verkoop

Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte betrouwbare auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben gemiddeld zo’n 50 jonge occasions op voorraad van allerlei merken. Deze worden bij verkoop full-service afgeleverd (afleveringsbeurt, dat houdt in dat de beurt waar de auto aan toe is wordt uitgevoerd, indien nodig een APK en 6 maanden Bovag garantie). Vertrouwd dus en met de extra bijkomende service van Autobedrijf Dorenbos. Uiteraard wordt de kilometer stand gegarandeerd door de NAP (nationale autopas). Staat de auto van uw keuze er niet bij dan gaan wij voor u met een zoekopdracht aan de slag en vinden voor u de auto die aan uw verzoek voldoet. Koop bij de man die ook repareren kan.

Een leenauto staat tot uw beschikking.

foto 7

Service
Autobedrijf Dorenbos is een middelgroot merk onafhankelijk autobedrijf dat zich richt op de verkoop van voornamelijk gebruikte auto’s en reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s. Garage Dorenbos adviseert u graag over het onderhoudsschema van uw auto, zodat u onnodige reparatiekosten voorkomt aan uw auto. Dorenbos gebruikt originele onderdelen en u wordt vooraf geïnformeerd over de kosten van de eventuele reparatie. We willen graag dat u uiterst tevreden bent!

Ons team van vakbekwame collega’s kunnen u adviseren bij de juiste keuze van uw (bedrijfs-)auto, of het nu om aanschaf of lease gaat. Elk bedrijf heeft een andere vervoersbehoefte en wij zoeken naar de meest passende oplossing.

foto 9

Werkplaats

Autobedrijf Dorenbos is een full-service bedrijf waar u voor het complete onderhoud en de reparatie van uw auto terecht kunt. In onze werkplaats werkt een zeer toegewijd en vakkundig, goed geschoold team van technici.
De werkplaats is ingericht volgens de modernste eisen en uitgerust met geavanceerde diagnose apparatuur. Wij zijn aangesloten bij het grootste merkonafhankelijk garageconcept “Bosch Car Service”. Een belangrijk onderdeel hiervan is de scholing van het personeel waar wij veel waarde aan hechten.

De APK van uw auto laten uitvoeren bij een grote beurt werkt zowel voor u als voor ons kostenbesparend, daarom adviseren wij om het tegelijk te laten uitvoeren. Wij denken graag met u mee, moet er een dure reparatie gedaan worden, dan zoeken wij via de onderdelenlijn naar een goedkopere oplossing.

Heeft u een wat oudere auto en wordt de reparatie te duur dan schromen wij ons niet om bij de sloper om de hoek een 2de hands onderdeel te halen, dat de reparatie daardoor veel goedkoper uitpakt hoef ik u niet te vertellen.

foto 6

Lease onderhoud
Ook kunnen wij als Bosch Car Service bedrijf het onderhoud van uw lease auto verzorgen.

Financiering

Uiteraard kunnen wij dat voor u regelen, informeer eerst bij uw eigen bank, wellicht is dit goedkoper.

U kunt bij ons terecht voor allerhande reparatie’s.

Bij ons staat de klant centraal.

Schade

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Dan is het goed om te weten dat u bij Autoschade Dorenbos verzekerd bent van deskundige afhandeling, inclusief alle contacten met tussenpersonen en verzekering maatschappijen. Een vervangende auto is geen probleem.

foto 8

Dorenbos milieubewust en duurzaam
Meer en meer mensen zoeken naar het evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu. Mobiliteit is een belangrijke kwestie bij duurzaam ondernemen. In dat kader is het goed om te weten dat wij al jaren werken aan het steeds duurzamer maken van haar producten, het verkleinen van het effect die zij hebben op het milieu en het versterken van de waarde ervan voor de samenleving.

Bij Dorenbos kunt u terecht voor de koop van diverse merken nieuwe auto`s en occasions. Verder kunt u bij onze Self Service Esso station voordelig diesel en bezine tanken en natuurlijk sparen met de spaarkaart van Esso, waar u mee kunt shoppen bij HEMA, Bijenkorf, Formido en Modern Electronics.

Bekijk hier onze occasions

Copyright © 2022 | Content door: Garage Dorenbos BV | Webontwikkeling:  Convident