Taxibedrijf

 

Dorenbos B.V. is één van de bedrijven met het mooiste wagenpark is nu ook één van de bedrijven met de best betaalbare service! Taxi Dorenbos b.v. is een gespecialiseerd personenvervoerbedrijf dat operationeel is in Noord Nederland vanuit de plaatsen Groningen, Assen en Emmen. Vervoersveiligheid, service en vervoerscomfort zijn voor ons belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en een luxe en jong wagenpark.

foto 10

 

Ons wagenpark bestaat o.a. uit Mercedes E-klasse en luxe V-klasse en is uitgerust met een navigatiesysteem en een geavanceerd taximetersysteem wat is gekoppeld aan Global Positioning System, waardoor wij te alle tijde weten waar onze voertuigen zich bevinden.

Voor de zakelijke markt bieden wij hoog kwalitatief vervoer. Wij zorgen ervoor dat u en/of uw relaties veilig en op tijd op de door u gewenste plaats aanwezig zijn. Daarvoor beschikken wij over een moderne centrale, met geavanceerde planningssystemen, die bemand worden door specialisten op dit gebied.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Ook voor groepsvervoer kunt u bij Taxi Dorenbos b.v. terecht. Als u met een groep één of meerdere dagen erop uit wilt, vervoeren onze ervaren chauffeurs u zowel nationaal als internationaal op een veilige en comfortabele manier.

Dorenbos vliegveldservice

Voor vervoer van en naar de luchthaven Schiphol hebben wij diverse mogelijkheden. Ook hier beschikken wij over luxe auto`s en busjes om de vliegvakantie al bij de voordeur te laten beginnen.

Om op een luchthaven te komen kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer. Daar zijn nadelen aan verbonden, denkt u maar eens aan overstappen, zware bagage dragen, geen aansluiting hebben em overvolle treinen. Ook als u met eigen vervoer gaat moet u er rekening mee houden dat u b.v. parkeergeld op de luchthaven moet betalen. Uw auto staat vaak onbeheerd met alle gevolgen van dien (schade/diefstal).

Kom gerust eens langs of ga hier direct naar onze taxi website!

Bekijk hier onze occasions

Copyright © 2022 | Content door: Garage Dorenbos BV | Webontwikkeling:  Convident