Schadebedrijf

Door te voldoen aan de hoogste classificatie-eisen van Focwa-garantie-fonds, bieden wij u de garantie dat elke auto volgens de originele fabrieksspecificaties wordt gerepareerd. Er werken 3 zeer gemotiveerde schadeherstellers met jarenlange ervaring, daardoor zijn zij in staat iedere schade op de juiste wijze in te schatten en te repareren. Voor het bepalen van de omvang van de schade wordt gebruikt gemaakt van Audatex en Audacom. Door volgens dit plan te werken krijgt de klant altijd een juiste opgave van het schadebedrag. Omdat wij samenwerken met de meeste verzekeringsmaatschappijen is een vlotte afwerking van de schade mogelijk en wordt u niet belast met het regelen van de schade.

Wanneer u bij een aanrijding betrokken raakt zal de schade soms dusdanig zijn dat u verder rijden niet mogelijk is.

foto 8

Het is dan ook prettig om te weten dat wij een bergingsbedrijf hebben die het vervoer naar ons bedrijf voor u kan regelen, hiervoor zijn er voor u gen kosten aan verbonden. U hoeft dus niets voor te schieten, wij regelen alles voor u.

Omdat voor iedereen mobiliteit heel belangrijk is, zorgen wij voor een vervangende auto, bij ons zit u dus niet zonder vervoer en kunt u direct uw weg vervolgen.

Naast schadeherstel kunt u bij ons ook terecht voor Airco service, autodesign en ruitreparatie.

Zoals u ziet een zeer veelzijdig bedrijf.

Autoschade Dorenbos bv.

Hoofdweg 22.

9333 PB Langelo.

0592-613000.

Openingstijden:

Van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur – 17.00 uur.

Contact:

schade@dorenbosbv.nl

Kom gerust eens langs of maak hier direct een afspraak!

Bekijk hier onze occasions

Copyright © 2022 | Content door: Garage Dorenbos BV | Webontwikkeling:  Convident